Laatste Nieuws

De Nederlandse Zwemkampioenschappen en storm Ciara (update 2)

08 februari 2020
www.sport4all.nl

Update

 

Zoals het er nu naar uitziet zal zondag gedurende de middag/avond het weeralarm veranderen van geel naar oranje (voor Flevoland volgens de huidige voorspelling 's avonds om 19:00)
Volgens het protocol betekent dit dat de wedstrijd doorgang zal vinden, maar kunnen verenigingen besluiten dat zij niet deelnemen.
 
Om zoveel mogelijk verenigingen de kans te bieden thuis te zijn alvorens code oranje ingaat, zullen we de opmars schrappen, zodat de wedstrijd eerder afgelopen zal zijn en de verenigingen dus eerder kunnen vertrekken.
 
Indien een vereniging besluit om wegens de weersomstandigheden niet deel te nemen, dan zijn hier geen sancties aan verbonden en wordt er geen startgeld in rekening gebracht.
 
Deze wedstrijd is ook nog van belang voor kwalificatie van de (jeugd)bondsploeg. Indien zwemmers die op de definitieve start- of reservelijst staan zouden besluiten om niet aan de wedstrijd deel te nemen, heeft dat voor hen geen consequenties voor de bondsploeg. Indien zij voor voldoende afstanden waren ingeschreven, dan blijven zij kans maken op selectie. Uiteraard kunnen aanwezige zwemmers nog wel hun tijden verbeteren en daardoor een hogere score behalen.
 
Indien verenigingen mochten besluiten om niet deel te nemen, verzoeken we contact op te nemen met de CWZ vertegenwoordiger (Arnold) of met Claudia.


 
www.sport4all.nl
Na 3 weekenden zwoegen in Den Bosch en Vught zijn afgelopen zondag 9 februari alle 12 kandidaten geslaagd voor de Opleiding voor… Lees meer
 
www.sport4all.nl

NCS Jeugdweekend 2020

10 februari 2020
Altijd al eens mee willen doen aan Expeditie Robinson? Dan is dit je kans! De NCS organiseert Expeditie Robinson 2020 Part II! Lees meer
 
Het ziet ernaar uit dat we ons komende zondag behalve voor deel 1 van de Nederlandse Zwemkampioenschappen WVNL in Almere ook op mogen… Lees meer
 
Toernooi 12 januari verplaatst naar 19 januari Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Nederlandse Culturele Sportbond
Asterweg 125
1031 HM Amsterdam

Aangesloten bij NOC*NSF
Lid van de CSIT
Terug naar boven