Nieuwsarchief

Filter overzicht

De Nederlandse Zwemkampioenschappen en storm Ciara (update)

07 februari 2020

Het ziet ernaar uit dat we ons komende zondag behalve voor deel 1 van de Nederlandse Zwemkampioenschappen WVNL in Almere ook op mogen maken voor een stormachtige dag.
 

De CWZ wil hierbij verwijzen naar het onlangs door de NCS geïntroduceerde slecht weer protocol. Uiteraard is nu nog niet bekend of de weerssituatie van komend weekend tot waarschuwingen zal leiden, maar mocht er een weerswaarschuwing afgegeven worden:

  • Bij code geel gaat de wedstrijd door.
  • Bij code oranje in de regio waar de wedstrijd plaatsvindt (Flevoland) zal de wedstrijd ook doorgaan, maar kunnen deelnemers eventueel besluiten dat zij niet deelnemen.
  • Indien voor de wedstrijd sprake mocht zijn van code rood in de regio waar de wedstrijd plaatsvindt (Flevoland), dan zal de wedstrijd niet doorgaan. In dat geval zal de CWZ een extra nieuwsbericht op deze site plaatsen met een dergelijke beslissing.
De complete tekst van het slecht weer protocol, met daarin de exacte voorwaarden is te vinden op de NCS-CWZ website onder downloads.


Uiteraard hopen we op een mooie en sportieve wedstrijd. Voor veel zwemmers zijn de Nederlandse Zwemkampioenschappen WVNL immers het sportieve hoogtepunt van het jaar!

 

Update

Vooralsnog is sprake van code geel voor de provincie Flevoland en is er dus volgens het protocol nog geen code voor afzeggingen. Mocht er alsnog opgeschaald gaan worden en verenigingen of officials willen melden dat zij vertraagd of helemaal niet komen, verzoeken wij contact op te nemen met de CWZ vertegenwoordiger (Arnold) of Claudia.

Voor het meest actuele weersalarm verwijzen we naar de website van het KNMI.


 
www.sport4all.nl
Na 3 weekenden zwoegen in Den Bosch en Vught zijn afgelopen zondag 9 februari alle 12 kandidaten geslaagd voor de Opleiding voor… Lees meer
 
www.sport4all.nl

NCS Jeugdweekend 2020

10 februari 2020
Altijd al eens mee willen doen aan Expeditie Robinson? Dan is dit je kans! De NCS organiseert Expeditie Robinson 2020 Part II! Lees meer
 
www.sport4all.nl
Update   Zoals het er nu naar uitziet zal zondag gedurende de middag/avond het weeralarm veranderen van geel naar oranje… Lees meer
 
Toernooi 12 januari verplaatst naar 19 januari Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nederlandse Culturele Sportbond
Asterweg 125
1031 HM Amsterdam

Aangesloten bij NOC*NSF
Lid van de CSIT
Terug naar boven