Verenigingsadviseurs

Nel  Garrelfs
(Regionaal Verenigings Adviseur)
Fred  Peters
(Regionaal Verenigings Adviseur)
Frans  Top
(Regionaal Verenigings Adviseur)
Jan  Soek
(Regionaal Verenigings Adviseur)

Verenigingsondersteuning is een van de belangrijkste middelen die de NCS kan inzetten om verenigingen te helpen wanneer daar behoefte aan is. Centraal binnen VO staan de Regionale Verenigings- Adviseurs (RVA). Met een team van 6 regionale Verenigingsadviseurs is de NCS altijd dicht bij de verenigingen. Een aantal producten is gekoppeld aan de RVA’s. Zij hebben ervaring in het begeleiden van besturen en het adviseren bij verschillende vraagstukken. Een aantal workshops en projecten wordt door de RVA begeleid. Door de inzet van de RVA’s is het mogelijk om de hulpvraag van de vereniging op maat te maken. Immers, bij elke vereniging is er een andere nuance te herkennen. Door de ervaringen bij verschillende verenigingen zijn de RVA’s ook in staat om als intermediair tussen verenigingen op te treden. Ook bij overleggen met de Gemeente of accommodatiebeheerder kan de aanwezigheid van een RVA van doorslaggevende betekenis zijn.

Als er binnen de vereniging vragen zijn, dan zijn er verschillende wegen om antwoorden te krijgen. Middels een vraag naar het bondsbureau van de NCS, of rechtstreeks contact opnemen met de Regionale Verenigings Adviseur van uw vereniging.

In het menu links een overzicht van onze Regionale Verenigings Adviseurs.
Daarnaast is er nog een aantal gespecialiseerd adviseurs die wij, afhankelijk van de hulpvraag, kunnen inzetten.Zoek een NCS vereniging
Nieuwsbrief ontvangen?
Wilt u ook de NCS nieuwsbrief ontvangen?
» Schrijf u dan nu in!